top of page
Search
  • absersypmmivama

Apkures briketes preço: baixe o aplicativo que te ajuda a comparar os preços dos briquetes de aqueci



Apkures briketes cena: kā izvēlēties un kur nopirkt?




Apkures sezonas tuvošanās ir labs iemesls padomāt par to, ar ko kurināt savu māju vai dzīvokli. Vai jūs zināt, kas ir apkures briketes un kādas ir to priekšrocības? Vai jūs zināt, kādi ir apkures briketes veidi un kā atšķiras to cena? Vai jūs zināt, kur var nopirkt apkures briketes un kā izvēlēties labāko piedāvājumu? Šajā rakstā mēs centīsimies atbildēt uz šiem jautājumiem un palīdzēt jums izdarīt gudru izvēli.


Kas ir apkures briketes un kādas ir to priekšrocības?




Apkures briketes ir cieto kurinamo veids, kas tiek ražots no saspiežot dažādus biomasas materiālus, piemēram, zāģu skaidas, kūdru, kokogles vai citus atkritumus. Apkures briketēm ir vairākas priekšrocības salīdzinot ar citiem kurinamajiem, piemēram:




apkures briketes cena



Briketes ir mūsdienīgs, ekoloģisks un energoefektīvs kurināmais




Briketes nodrošina ilgu un vienmērīgu siltumu




Briketes ir blīvas un sausas, kas nozīmē, ka tās deg ilgāk un vienmērīgāk nekā malka vai akmeņogles. Briketes var izmantot dažādos apkures iekārtos, piemēram, krāsnīs, kamīnos, katlos vai griliem. Briketes ir piemērotas arī ziemas periodam, jo tās nesasalst un neuzņem mitrumu.


Briketes ir ērtas lietošanā un uzglabāšanā




Briketes ir standartizētas formas un izmēra, kas atvieglo to iekraušanu, transportēšanu un uzglabāšanu. Briketes aizņem mazāk vietas nekā malka vai akmeņogles, jo tās ir blīvākas un viendabīgākas. Briketes var uzglabāt gan ārpusē, gan iekštelpās, ja vien ir nodrošināta sausa un vēdināma vieta.


Briketes samazina skursteņa aizsērēšanu un pelnu daudzumu




Briketes sadegot rada mazāk dūmu un kvēpu nekā malka vai akmeņogles, kas samazina skursteņa aizsērēšanas risku un ungunsdrošības problēmas. Briketes arī rada mazāk pelnu nekā citi kurinamie, kas atvieglo to izvadīšanu un likvidēšanu. Pelni var izmantot arī kā dabisku mēslojumu dārzam vai kompostam.


Kādi ir apkures briketes veidi un kā atšķiras to cena?




Apkures briketes var iedalīt trīs galvenajos veidos atkarībā no to ražošanas materiāla: zāģu skaidu briketes, kūdras briketes un kokogļu briketes. Katram veidam ir savi plusi un menosi, kā arī atšķirīga cena.


Zāģu skaidu briketes - variantes vispopulārākais un lētākais




Zāģu skaidu briketes ir ražotas no saspiežot zāģu skaidas, kas ir visbiežāk sastopamais biomasas atkritums. Zāģu skaidu briketēm ir augsta siltumspēja (apmēram 18 MJ/kg) un zema mitruma saturs (apmēram 10%). Zāģu skaidu briketes ir vislētākais apkures briketes veids, jo to ražošana ir vienkārša un lēta. Zāģu skaidu briketes cena parasti svārstās no 100 līdz 150 par tonnu.


Kūdras briketes - augsta siltumietilpība un ilga degšana




Kokogļu briketes - lieliska izvēle kamīniem un griliem




Kokogļu briketes ir ražotas no saspiežot kokogles, kas ir augstas kvalitātes kurināmais, kas iegūts no kokmateriālu termiskas pārstrādes. Kokogļu briketēm ir augsta siltumspēja (apmēram 30 MJ/kg) un liela degšanas temperatūra (apmēram 800 C). Kokogļu briketes ir lieliska izvēle kamīniem un griliem, jo tās rada skaistu liesmu un maz dūmu. Kokogļu briketes cena parasti svārstās no 180 līdz 220 par tonnu.


Kur var nopirkt apkures briketes un kā izvēlēties labāko piedāvājumu?




Apkures briketes var nopirkt dažādās vietās, piemēram, interneta veikalos, būvmateriālu tirdzniecības vietās vai tieši no ražotājiem. Katrai opcijai ir savi plusi un menosi, kā arī atšķirīga cena. Lai izvēlētos labāko piedāvājumu, jums jāņem vērā vairāki faktori, piemēram:


Apkures briketes cena ir atkarīga no to veida, kvalitātes, daudzuma un piegādes izmaksām




Kā jau minējām iepriekš, apkures briketes cena ir atkarīga no to veida, jo daži materiāli ir dārgāki nekā citi. Apkures briketes cena ir arī atkarīga no to kvalitātes, jo augstas kvalitātes briketes ir blīvākas, sausākas un ar mazāku pelnu saturu. Apkures briketes cena ir arī atkarīga no to daudzuma, jo parasti lielos apjomos var iegūt labāku cenu nekā par mazajiem.Apkures briketes cena ir arī atkarīga no piegādes izmaksām, jo tās var ietekmēt gan attālums, gan transporta veids.


Apkures briketes cena var svārstīties no 100 līdz 220 par tonnu, atkarībā no iepriekš minētajiem faktoriem




Apkures briketes cena var svārstīties no 100 līdz 220 par tonnu, atkarībā no iepriekš minētajiem faktoriem




Lai ilustrētu apkures briketes cenu svārstības, mēs izveidojām tabulu, kurā parādījām dažus piemērus no dažādiem interneta veikaliem, kas piedāvā apkures briketes. Tabulā ir norādīts briketes veids, kvalitāte, daudzums un piegādes izmaksas, kā arī gala cena par tonnu. Tabula ir tikai informatīva un clearspoguļo visus iespējamos piedāvājumus.



Briketes veids


Kvalitate


Daudzums


Piegādes izmaksas


Cena par tonnu


Zāģu skaidu briketes


Agosto


1 tonelada


10


110


Zāģu skaidu briketes


Vidēja


5 toneladas


25


105


Kūdras briketes


Agosto


1 tonelada


15


165


Kūdras briketes


Vidēja


5 toneladas


35


155


Kokogļu briketes


Agosto


1 tonelada


20


200


Kokogļu briketes


Vidēja


5 toneladas5 toneladas


45


185


Secinājums un bieži uzdotie jautājumi




Apkures briketes ir lieliska alternatīva citiem kurinamajiem, jo tās ir ekoloģiskas, energoefektīvas, ilgstošas un ērtas lietošanā. Apkures briketes cena ir atkarīga no to veida, kvalitātes, daudzuma un piegādes izmaksām, un var svārstīties no 100 līdz 220 par tonnu. Apkures briketes var nopirkt interneta veikalos, būvmateriālu tirdzniecības vietās vai tieši no ražotājiem, izvēloties labāko piedāvājumu. Lai iegūtu vairāk informacijas par apkures briketēm, jūs varat izlasīt šos bieži uzdotus jautājumus:


Kādas ir apkures briketes izmēri un svars?




Apkures briketes izmēri un svars var atšķirties atkarībā no to veida un ražotāja, bet parasti tie ir aptuveni šādi: zāģu skaidu briketes - 30 cm garas, 6 cm diametrā, 1 kg smagas; kūdras briketes - 25 cm garas, 8 cm de diâmetro, 0,8 kg smagas; kokogļu briketes - 15 cm garas, 5 cm diametrā, 0,6 kg smagas.


Cik daudz apkures briketes ir nepieciešamas vienai sezonai?




Apkures briketes patēriņš ir atkarīgs no daudziem faktoriem, piemēram, apkures iekārtas veida un efektivitātes, mājas izolācijas un platības, apkures režīma un vēlamās temperatūras. Tomēr vidēji var aprēķināt, ka vienai sezonai ir nepieciešamas apmēram 4-6 tonas apkures briketu.


Kur un kā uzglabāt apkures briketes?




Kur un kā uzglabāt apkures briketes?




Apkures briketes jāuzglabā sausā un vēdināmā vietā, kas pasargā tās no mitruma un pelējuma. Apkures briketes var uzglabāt gan ārpusē, gan iekštelpās, ja vien ir nodrošināta pietiekama aizsardzība no lietus un sniega. Apkures briketes jāuzglabā uz koka vai plastmasas paletēm vai citiem materiāliem, kas novērš to tiešu contactu ar zemi. Apkures briketes jāuzglabā tā, lai tās butu viegli pieejamas un pārvietojamas.


Kā pareizi kurināt ar apkures briketēm?




Apkures briketes jākurina atbilstoši apkures iekārtas instrukcijai un drošības noteikumiem. Parasti apkures briketes jākurina šādi: pirmkārt, jāsagatavo degviela, sadalot briketes uz mazākiem gabaliņiem; otrkārt, jāuzliek ugunsdrošs materiāls, piemēram, papīrs vai skaidas; treškārt, jāaizdedzina ugunsdrošais materiāls un jāpievieno dažas briketes; ceturtkārt, jāgaida, līdz briketes sasilda un sasprakst; piektkārt, jāpievieno vairāk briketu un jāregulē gaisa pieplūde; sestkārt, jāpatur acīs degšanas process un jāpievieno briketes pēc nepieciešamības.


Kur var atrast vairāk informacijas par apkures briketēm?




Ja jums ir kādi papildus jautājumi vai intereses par apkures briketēm, jūs varat apmeklēt šīs interneta vietnes: . Tur jūs varat atrast vairāk informacijas par apkures briketes veidiem, kvalitāti, cenām, piegādi un atsauksmēm. Jūs varat arī sazināties ar apkures briketes ražotājiem vai pārdevējiem un saņemt individuālu konsultāciju un piedāvājumu.


Apkures briketes ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas siltu, ekoloģisku un ekonomisku apkuri savai mājai vai dzīvoklim. Apkures briketes ir viegli iegādājamas, uzglabājamas un lietojamas, un nodrošina ilgu un vienmērīgu siltumu. Apkures briketes cena ir atkarīga no daudziem faktoriem, bet parasti ir zemāka nekā citiem kurinamajiem. Apkures briketes ir mūsdienīgs, inovatīvs un gudrs kurināmais, kas padarīs jūsu dzīvi siltāku un labāku. 0517a86e26


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page